Life, Animated

menu knop | Programma | Workshops | Eerdere edities

Maandag 4 Juni | 13:00-14:41 |
Documentaire | Life, Animated
USA, 2016, Roger Ross Williams

Op driejarige leeftijd stopt de energieke babbelaar Owen plots met praten. Autisme doet hem wegglijden in een donkere, afgesloten wereld. Er lijkt geen weg terug.
Totdat zijn vader ontdekt dat zijn zoon alle animatiefilms van Disney uit z’n hoofd kent, en zo de wereld voor zichzelf begrijpelijk heeft gemaakt. De tekenfilms hebben een weg vrij gemaakt die lang als afgesloten werd beschouwd.
De film volgt de inmiddels jongvolwassen Owen, die op het punt staat om begeleid te gaan wonen. Eerlijk en tegelijk inspirerend portret van autisme, vol fraaie animatie-sequenties die laten zien hoe eenzaam en onbegrepen mensen met autisme zich vaak voelen.
Owen en de wereld rondom hem leren elkaar begrijpen. Met zijn uitgebreide arsenaal aan verhalen en dialogen maakt Owen zich klaar om de uitdagingen die het leven voor hem in petto heeft het hoofd te bieden.
#autisme

Tickets
Let op! Kinderkaartjes (€ 4,-), Jeugdkaartjes (€ 5,-) of Voordeelkaarten (Dagkaarten € 20,-, Tienstrippenkaarten € 40,-, Onbeperkt Toegangskaarten € 75,- of Schoolkaarten € 100,-) zijn alleen bij de kassa te koop!
[paytium name=”Bestel kaartjes Life Animated” description=”IFFR Kaartjes Life Animated” button_label=”Bestellen”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Toegangskaartje(s) Life Animated” options=”6 voor 1 kaartje/12 voor 2 kaartjes/18 voor 3 kaartjes/24 voor 4 kaartjes/30 voor 5 kaartjes” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]