Murderball

menu knop | Programma | Workshops | Eerdere edities

Zondag 3 juni | 20:00-21:28 |
Documentaire | Murderball
USA, 2005, Henry Alex Rubin

Deze sportdocumentaire is een van de boeiendste sportfilms ooit. De spannende documentaire concentreert zich op de atleten van het Amerikaanse rolstoel-rugbyteam die hebben deelgenomen aan de Paralympics van 2004. De wedstrijdelementen, gefilmd vanuit rolstoelhoogte, zijn verpletterend en weten de opwinding van de sport goed over te brengen.
Ondanks de uiteenlopende redenen voor hun handicap blijken de jongens te worden verenigd door hun passie voor deze agressieve sport. In speciaal ontworpen rolstoelen gaan de deelnemers elkaar te lijf.
Zonder valse sentimenten toont de film daarnaast ook het persoonlijk leven en de emotionele ervaringen van de spelers. Murderball brengt daarmee op indringende wijze de problemen aan het licht waarmee mensen kampen die lijden aan quadriplegie.
#dwarleasie, #rolstoel

Tickets
Let op! Kinderkaartjes (€ 4,-), Jeugdkaartjes (€ 5,-) of Voordeelkaarten (Dagkaarten € 20,-, Tienstrippenkaarten € 40,-, Onbeperkt Toegangskaarten € 75,- of Schoolkaarten € 100,-) zijn alleen bij de kassa te koop!
[paytium name=”Bestel kaartjes Murderball” description=”IFFR Kaartjes Murderball” button_label=”Bestellen”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Toegangskaartje(s) Murderball” options=”6 voor 1 kaartje/12 voor 2 kaartjes/18 voor 3 kaartjes/24 voor 4 kaartjes/30 voor 5 kaartjes” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]