My left foot

menu knop | Programma | Workshops | Eerdere edities

Zaterdag 2 juni | 20:00-21:43 |
Waargebeurd | My left foot
Ierland, 1989, Jim Sheridan

Niemand verwacht veel van Christy Brown, een jongen met hersenverlamming, geboren in een Ierse familie uit de arbeidersklasse.
Hoewel Christy een spastische quadriplegic is en in essentie verlamd is, treedt er een wonderbaarlijke gebeurtenis op als hij op vijfjarige leeftijd de controle over zijn linkervoet demonstreert door met krijt een woord op de vloer te krabbelen.
Met hulp van zijn moeder en zijn vastberadenheid overwint Christy zijn handicap om schilder, dichter en auteur te worden.
e British Film Institute heeft My Left Foot gewaardeerd als de 53e beste British film van de 20e eeuw. De film heeft verder talloze prijzen gewonnen waaronder 2 oscars en 3 nominaties
#spastisch #quadriplegic
Met dank aan: …

Tickets
Let op! Kinderkaartjes (€ 4,-), Jeugdkaartjes (€ 5,-) of Voordeelkaarten (Dagkaarten € 20,-, Tienstrippenkaarten € 40,-, Onbeperkt Toegangskaarten € 75,- of Schoolkaarten € 100,-) zijn alleen bij de kassa te koop!
[paytium name=”Bestel kaartjes My Left Foot” description=”IFFR Kaartjes My Left Foot” button_label=”Bestellen”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Toegangskaartje(s) My Left Foot” options=”6 voor 1 kaartje/12 voor 2 kaartjes/18 voor 3 kaartjes/24 voor 4 kaartjes/30 voor 5 kaartjes” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]