No Ordinary Hero – The SuperDeafy Movie

menu knop | Programma | Workshops | Eerdere edities

Zaterdag 2 juni | 15:00-16:19 |
Film | No Ordinary Hero – The SuperDeafy Movie
USA, 2013, Troy Kotsur

De achtjarige Jacob heeft het moeilijk op school. Hij zit in een klas met horende kinderen.

Alhoewel hij probeert te leren liplezen, heeft hij moeite om begrepen te worden. Hij kent gebarentaal, maar zijn klasgenoten helaas niet.
Hij verlangt ernaar gewoon geaccepteerd te worden als een doorsnee kind, maar dat gebeurt niet. Zijn leraar raadt zijn ouders een dovenschool aan. Jacob’s moeder is het daarmee eens, maar zijn vader staat erop dat Jacob bij de horende kinderen blijft omdat Jacob steeds bekwamer zal worden in het liplezen.
Om aan zijn problemen te ontkomen kijkt Jacob in zijn vrije tijd naar het komische tv-programma SuperDeafy dat speciaal voor dove kinderen is gemaakt en dankzij dit programma fantaseert hij de superheld SuperDeafy te zijn en dankzij de ingebeelde superkrachten overwint hij al zijn problemen.
#doof, #gebarentaal

Tickets
Let op! Kinderkaartjes (€ 4,-), Jeugdkaartjes (€ 5,-) of Voordeelkaarten (Dagkaarten € 20,-, Tienstrippenkaarten € 40,-, Onbeperkt Toegangskaarten € 75,- of Schoolkaarten € 100,-) zijn alleen bij de kassa te koop!
[paytium name=”Bestel kaartjes The SuperDeafy Movie” description=”IFFR Kaartjes The SuperDeafy Movie” button_label=”Bestellen”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Toegangskaartje(s) The SuperDeafy Movie” options=”6 voor 1 kaartje/12 voor 2 kaartjes/18 voor 3 kaartjes/24 voor 4 kaartjes/30 voor 5 kaartjes” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]