The Fundamentals of Caring

menu knop | Programma | Workshops | Eerdere edities

Zondag 3 juni | 16:10-17:47 |
Film | The Fundamentals of Caring
USA, 2016, Rob Burnett

Ben is een aan lager wal geraakte gepensioneerde schrijver. Hij heeft een nieuwe baan nodig en volgt een cursus van zes weken om verzorger te worden.
Na zijn cursus succesvol doorlopen te hebben krijgt hij een baan als verzorger van de 18-jarige Trevor die lijdt aan de spierziekte van Duchenne.
Trevor is een angstige jongen met een fascinatie voor toeristische attracties langs de weg. Samen gaan zij op reis naar ‘s werelds diepste put.
Na de reis gaat Ben weer schrijven. Zijn roman gaat over Trevor. Op Trevor’s 21e verjaardag treft Ben hem dood aan in zijn kamer. Zijn nieuwe verzorger ligt er huilend naast.
#spierziekte van Duchenne

Tickets
Let op! Kinderkaartjes (€ 4,-), Jeugdkaartjes (€ 5,-) of Voordeelkaarten (Dagkaarten € 20,-, Tienstrippenkaarten € 40,-, Onbeperkt Toegangskaarten € 75,- of Schoolkaarten € 100,-) zijn alleen bij de kassa te koop!
[paytium name=”Bestel kaartjes The Fundamentals of Caring” description=”IFFR Kaartjes The Fundamentals of Caring” button_label=”Bestellen”]
[paytium_field type=”dropdown” label=”Toegangskaartje(s) The Fundamentals of Caring” options=”6 voor 1 kaartje/12 voor 2 kaartjes/18 voor 3 kaartjes/24 voor 4 kaartjes/30 voor 5 kaartjes” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]