Janssen Pers sneller dan licht

Janssen Pers sneller dan licht

May 18, 2018 Uncategorized 0

Zo mooi verhaal. Na jaren met heel veel plezier met Full Service Drukkerij Sandedruk samengewerkt te hebben, geven wij nu onze kranten bij Janssen Pers uit. Althans het is de 3e keer. Sandedruk is wat prijzig maar de kwaliteit en service is uitmuntend.

Van Janssen Pers had ik minder kwaliteit en service verwacht maar ik kan je garanderen dat de kwaliteit ook geweldig is. Het is niet voor niks dat wij nu al voor de 3e keer een krant bij hen laten drukken maar ook de service is ongekend. Vandaag bijvoorbeeld zouden wij pas om 12:00 de krant hoeven aan te leveren. Gisteren dacht ik alles in orde te hebben en verstuurde ik het alvast.

Van morgen werden de platen gemaakt en de druk stond al om 10:00 ingesteld op onze 3e Internationale Jeugd Film Festival Krant. Probleem echter mijn baas bij de Rotterdamse Taxi Centrale reageerde pas vandaag dat ze toch nog een film wilde sponsoren. Kortom, op pagina 3 moest nog de regel Met dank aan: RTC BV toegevoegd worden.

Ik die regel toevoegen, de pdf opnieuw maken en tegelijkertijd Janssen Pers bellen. Bleek dat de platen al gedrukt waren maar voor € 45,- extra per plaat zou men nog wel een plaat opnieuw kunnen maken. Het was echter op de valreep want de mevrouw aan de telefoon van het servicebureau zij even wachten aan de telefoon en toen zij mij weer te woord stond zei zij hijgend ik moest even de platen bij een collega uit de handen rukken. Zo komisch allemaal ik zie het helemaal voor me.

De krant ligt nu ongetwijfeld op de pers en woensdag starten wij met de verspreiding.