Primera Fransen service is ongekend

Primera Fransen service is ongekend

May 18, 2018 Uncategorized 0

Zoals de meeste wel weten ben ik in het dagelijks leven taxi chauffeur. Slechts 5 dagen per jaar ben ik directeur van het Internationale Jeugd Film Festival. De rest van het jaar ben ik gewoon manusje van alles en taxi chauffeur want het kost natuurlijk elk jaar ontzettend veel geld om alle rechten, films, drukwerk, etc te regelen en soms gaat er dan wel eens iets fouts.

Gisteren bijvoorbeeld haalde ik tijdens het schoolkinderen vervoer de bestelde t shirts op en dezelfde dag stuurde ik er twee naar Craig en Melanie de twee acteurs van Don’t Shoot The Messenger in America. Het verzenden was knetterduur € 32,- voor twee tshirts maar dat was nog niet het ergste. Het ging helemaal fout toen wij alleen de DHL pakketzegel en niet de DHL douane papieren uit printen voor de doos met tshirts en wat andere spullen en nu was ik tot overmaat van ramp door de centrale opgepiept voor een ritje van Rotterdam naar Gorinchem.

Kortom, ik met de doos en al en twee klanten naar Gorinchem. Ik vraag aan een van de passagiers of er ook een DHL servicepoint in Gorinchem zou zijn opdat ik het meteen zou kunnen afgeven. Zij zeiden Primera Fransen en gelukkig was het koopavond dus ik snel naar Primera Fransen en sneller dan SuperDaefy had ik alles al in orde. Totdat ik thuis erachter kwam dat wij de douane papieren vergeten waren.

Ik snel bellen met Primera Fransen in het Piazza Center in Gorinchem of dat zij mij wilde helpen. Ik legde het probleem uit, ik wilde betalen voor de service (het zou mij tenslotte weer een autorit Rotterdam – Gorinchem uitsparen) maar tot mijn grote verassing wilde zij daar niks van horen. Het enige wat zij vroegen is om even de spullen door te sturen en dan zouden zij de douanepapieren op de doos, die zij inmiddels al uit de brievenbus in de winkel hadden gevist, op de doos plakken.

Ik was op dat moment overigens bij mijn beste vriend koffie aan drinken. Samen hebben wij toen de douanepapieren uitgeprint, ondertekend, gescand en naar Primera Fransen gestuurd en nu zit alles op de doos en wordt het straks opgehaald door DHL en mogelijk krijgen Craig en Malanie maandag al de tshirts.

Ik ben zo blij. Dat dankzij Primera Fransen dit helemaal in orde is gekomen.