Woordloos Kleuter Film Programma

Woordloos Kleuter Film Programma

March 28, 2019 Uncategorized 0

Vandaag Hilde Steenssens van Filem’On – International Childrens Filmfestival Brussels gesproken en ik was zo onder de indruk van wat zij doen.

Woordloos Kleuter Film Programma
Zo organiseren zij een woordloos kleuter film programma en alhoewel ik daar dus helemaal niks in zag toen zij mij dat mailde, veranderde dat toen ik haar sprak. Na een paar minuten al riep ik uit briljant. Het idee is namelijk voortgekomen uit de idee om een festival te maken voor zowel de Franstalige als ook Nederlandstalige kleuters in Brussel.

140 talen
Ik heb wel eens gehoord dat in Rotterdam wel 140 talen worden gesproken. Kortom, laat alle Rotterdamse kleuters maar naar het Woordloos Kleuter Film Programma komen. Dit jaar gaan wij dit Woordloos Kleuter Film Programma elke dag van 10:00 tot 11:00 draaien.