Vacature IFFR

Vacature IFFR

April 13, 2019 Uncategorized 0

Onze grote broer, het International Film Festival Rotterdam (IFFR), organiseert, zoekt een Relatiemanager Begunstigers.

Op het IFFR komen niet alleen vele filmliefhebbers op af, maar ook honderden filmprofessionals zoals regisseurs, filmproducenten en journalisten. Het IFFR kan niet bestaan zonder de betrokkenheid van financiers, partners, begunstigers en ondernemers die het festival een warm hart toedragen.

Relatiemanager Begunstigers
Nu is de afdeling Development op zoek naar een relatiemanager die verantwoordelijk zal zijn voor het vergroten en verstevigen van het particulier draagvlak. Dat houdt in dat je de strategie voor werving en relatieontwikkeling uitvoert door het bestaande netwerk goed in te bedden en relevante nieuwe relaties te ontwikkelen.

Meer weten
Wil je meer weten over deze en andere functies bij het IFFR ga dan naar
www.iffr.com/vacatures en sollicteer! Je kunt nog tot 24 april reageren.